2012. január 10., kedd

H1675 Norvégia 1 korona 1925 - Jelenlegi ára: 1 Ft

 
Az aukció leírása
Kép szerinti állapotban.   (A képeken az érmék általában nagyobbak mint a valóságban, hogy a tartásfokát meg tudja állapítani. A vonalzó beosztása és az egy forintos érme segít (nincs mindig ott) az érmék valós nagyságát megállapítani. )
A tranzakció lebonyolítása
Postaköltség :  a Magyar Posta (posta. hu) érvényben lévő díjszabása szerint (sok tétel vásárlása esetén általában annál olcsóbban).
Ajánlott küldemény postaköltsége :   400 Ft ajánlott küldemény esetén, vagy sima küldeményként  (pár olcsó tétel esetén választható) : 200 Ft . Akármennyi érmét vásárol a postaköltség fix és csak egyszer kerül felszámolásra (pl 100 megnyert aukció esetén is csak a fenti postaköltséget - 400 Ft - fizeti).
Ha szereretné hogy a posta garantáltan kézbesítse az ajánlott küldeményt és ne levélszekrénybe dobja, kérjen rá LNK matricát. Az ajánlott küldeményre, ha Elsőbbségi   küldeményként kéri az érvényben lévő postadíjak érvényesek.
Postázás :  Átalában  a hét eslő és második  napján postázom a küldeményeket (hétfő és kedd).  A tételeket szívesen összevárom és egy küldeményben  postázom. Sokat lehet spórolni a postaköltségen ha hosszabb ideig gyűlnek a postázandó tételek. A küldeményt az átutalt összeg megérkezése után küldöm. Szinte minden érmét buborékos borítékban küldök nagy részét külön csomagolva. Ne kérje hogy érméket küldjek postakész borítékban, az érmék biztonságos csomagolására nem felel meg, nem arra tervezte a posta.
Fizetés : Banki átutalás, személyes átvétel esetén készpénzzel is lehet fizetni. Vaterán kívül nem értékesítek. KÉREM hogy ne utaljon át semmilyen összeget az Ön által készített összesítés szerint, ha még volt közben, vagy van élő licitje. Nem fog egyezni az enyémmel. Kérje az összesítőt és elküldöm, leellenőrzi és ha pontosak az adatok akkor az általam küldött összesítő szerint utalja át a végösszeget. Részösszeget ne utaljon át. Köszönöm.
Átvétel :  POSTAI ÚTON (személyes átvétel is lehetséges)
Garancia :  1-2 darabos tételek esetén visszavásárlási garancia az átvételtől számítva 2 héten belül(nem érvényes a 'lot' és 'bulk' típusú tételekre). Minden esetleges problémára nagy figyelmet fordítok és igyekszem gyorsan, megfelelően kezelni. Ha bármi gond előfordul kérem jelezze e-mailben. Egy aukció számomra akkor záródik le ha a vásárló meg volt elégedve.
Kapcsolattartás : Az aukció befejzése után  0-2 óránbelül általam írt automata vatera üzenetben megkapja a szükségese adatokat, ha ezen kívül még más adatra is szüksége van lépjen kapcsolatba velem  email-ben. Nem használok mobil telefont csak elutazáskor ezért nem ér el mobil telefonon. A vatera által megadott szám a regisztrációhoz volt szükséges, viszont nem használom csak ritkán. Adódó probléma esetén ha szükséges felhívom. Ha nem válaszolok munkanapokon 0-48 órán belül az Ön által írt e-mailre akkor valami gond adódott, vagy nem kaptam meg az e-mailt, vagy beteg lettem esetleg váratlanul elutaztam. Előre is elnézést kérek ha ilyen előfordul.
Hétvégén és ünnepnapokon csak a legszükségesebb esetben válaszolok az e-mailekre.
Kérdésére szívesen válaszolok.
Jó licitálást kívánok! : -)
LISTÁZOTT TÉTELEK


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 21:43
. H1675 Norvégia 1 korona 1925 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos