2012. január 12., csütörtök

3 nap/2 éj 2 fő FP fürdőbelépő *** hotel 1Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

Családi okok miatt sajnos nem tudtuk felhasználni, így sürgősen eladó az alábbi, Gyulára, az AQUA Hotelbe szóló ajándékutalvány, mely tartalmazza:
- 3 nap / 2 éjszaka pihenés 2 fő részére superior kétágyas szobában
- félpanziós ellátás (reggeli és vacsora)
- személyenként naponta 1 db Várfürdőbelépővel
Információ az Aqua Hotel *** Gyuláról:
Gyulai hotelünk a történelmi múltú, műemlékeiről és gyógyfürdőjéről híres városban, Gyulán található. Az Erdély kapujában található közel 800 éves város Békés megye igazi gyöngyszeme.
Az AQUA Hotel*** Gyulán a város zöldövezetében, csendes, nyugodt helyen fekszik, a gyulai Várfürdő nyári bejáratától mindössze 20 méterre. Házunkban 5 db egyágyas, 7 db standard és 26 db superior szoba várja kedves vendégeinket, melyeknek mindegyike klimatizált.
Az AQUA Hotel*** ideális környezetet biztosít a Gyulán üdülni és kikapcsolódni vágyó kisgyermekes családok és a gyulai fürdőbe érkező vendégek részére is. Superior szobáink a külön nappalival és hálószobával hosszabb tartózkodási idő esetén is kényelmet nyújtanak. Szállodánk vendégei részére térítésmentesen bocsátja rendelkezésre a vezeték nélküli internetet.
Ha testben és lélekben is fel akar frissülni, próbálja ki Egészség sziget Masszázsszalonunk szolgáltatásait, és relaxáljon nyugodt környezetben. A gyógyforrásokból táplálkozó Várfürdő, a színes kulturális életet biztosító Gyulai Várszínház, a változatos programok, zenés táncos események, fesztiválok, rendezvények élményekben gazdag gyulai pihenést nyújtanak az ide látogatóknak
Felhasználható: 2012. 02. 01-ig (hétvégén is! ) - kérlek ennek tudatában licitálj!
... ezért is indítom az aukciót 1 Ft-ról és tart mindössze 4 napig.
Az ajándékutalványt a legmagasabb licitáló viszi. Nem névre szóló! Fizetés után az utalvány sorszámával azonnal foglalható!
Személyesen Budapesten a XI. kerületben valamint Budaörsön, Törökbálinton és Érden tudom átadni az utalványt, de természetesen postázom is.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-13 22:14
. 3 nap/2 éj 2 fő FP fürdőbelépő *** hotel 1Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos