2011. november 30., szerda

A katona - Kurt Russell Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar felirattal
Joglejárt ritkaság, boltban nem kapható!
A jövő harcosait különleges módszerekkel válogatják és képzik ki. Gyermekkoruktól kezdve arra nevelik őket, hogy kétely és félelem nélkül engedelmeskedjenek és öljenek. A tökéletes gyilkológépekre csak egy veszély leselkedik: amikor egy egység náluk is tökéletesebb katonát állítanak hadrendbe, feleslegessé válnak. Legjobbjukat, Todd őrmestert felettesei meg akarják ölni, és ledobják egy elhagyottnak hitt bolygóra. Ám a rossz álomra emlékeztető tájon él egy kis emberi kolónia, mely egészen más szabályoknak engedelmeskedik, mint amelyek szellemében az őrmestert nevelték. Amikor egy nap régi parancsnokai űrhajója ereszkedik le a bolygóra, Todd tudja, ki mellé kell állnia – és egyszemélyes, hadüzenet nélküli hadjáratba kezd.
Hang: angol
Felirat: magyar, angol, német, spanyol, holland, svéd, norvég, dán, finn, portugál, héber, lengyel, görög, cseh, török, izlandi, horvát, francia, olasz
Halláskárosultaknak: angol
 
Két oldalas lemez. Az „ A” oldalon a film 4: 3-as felbontásban a „ B” oldalon pedig 16: 9 (2. 35: 1) felbontásban található meg.
 


Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-12-03 08:26
. A katona - Kurt Russell Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Fontos