2011. augusztus 25., csütörtök

Skoda Octavia II,ambiente,klímás,1 tulajtól - Jelenlegi ára: 1 980 000 Ft


 
 
Skoda OCTAVIA II 1, 4 16 V (az újabb, erősebb motoros 1, 4-es verzió) Ambiente felszereltség, további extrákkal
5 ajtós.
ÖRKÉNYEN tekinthető meg.
Hitel ugyan van még rajta, de nem kell átvállalni, azt mi természetesen addigra kifizetjük a banknak.
2006 szeptemberi, 1 tulajdonostól, márkakereskedésben vásárolt, rendszeresen szervizelt, törés mentes, tényleg nem dohányzó és garantált kilóméterrel rendelkezik. Nincs lelakva, akár azonnal is elvihető. Mivel a feleségem használta pici gyermekünkkel, így kiemelt figyelmet kapott az autó szervizelés szempontjából.
Összes gyári kulccsal, komplett pakkal (használati utasítás, szervizkönyv, stb... )
Főbb felszereltsége: 4 légzsák, ABS, ASR, központi zár távirányítós, első elektromos ablakemelők, ködlámpa, hűthető kartámasz AUX csatlakozóval, tempomat, elektromosan állítható-fűthető visszapillantó tükrök, fedélzeti számítógép, 2 dines CD-s rádió 6 hangszórós, állítható kormány és ülésmagasság, szervokormány, engedéllyel rendelkező professzionális fólia mindenhol, vonóhorog, és még sok egyéb apróság.
Folyamatosan karbantartott, rendszeresen szervizelt. Amit eddig cseréltünk. Olaj+szűrők cseréje az előírt időszakoknál, vezérműszíj+feszítő görgők, 4 szilent a futóműben, kuplung szett, féktárcsák, fékbetétek.
Ebbe tényleg csak be kell ülni és menni kell vele!
Átlagfogyasztása: 6, 3 L (nem nyugdíjas tempónál mérve, de nem is száguldozva), városban 7-7, 5 L de ez kőkemény dugulás és piros lámpás fogyasztás volt.
A motor makulátlan. Lehet, hogy 152 000 van benne, de ez legalább valós km. Mivel ami elkopott azt rögtön cseréltük, így nem egy leharcolt példány, bátran merem ajánlani!
Csere köszönettel NEM érdekel semmire!
Hitelt tudunk rá intéztetni, de kérem senki se kérdezgesse hogy mennyi lenne, mert nem mi intézzük, hanem kereskedés.
Az ár alkuképes, de százezrekkel kevesebb ajánlatokra nem is válaszolok.
Műszaki érvényessége: 2012 szeptember 14.
Fekete gyöngyház metál.
Hibák: esztétikai jellegűek, karcok, horzsolás, apró horpadás, használatból eredőek, de zömmel akaratunkon és hozzájárulásunk nélkül történtek..: )
Fenntartási költsége alacsony, a negyedéves kötelezőnk  pl 6200 ft, havi casco 4500 ft rá. Nyilván a mi adatainkkal kalkulálva....



Jelenlegi ára: 1 980 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-28 20:16
. Skoda Octavia II,ambiente,klímás,1 tulajtól - Jelenlegi ára: 1 980 000 Ft

Fontos