2011. július 27., szerda

Cseh Katalin: Világtalan világosság - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Világtalan világosságA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Hatodik köteteként ismét gyermekversekkel jelentkezik az erdélyi irodalom képviseletében Cseh Katalin. Ez azonban meglehetősen rendhagyó verseskötet, ugyanis abban egy kolozsvári líceum világtalan tanulóinak, Ingridnek, Margitkának, Rebekának, Istvánkának, Szilárdnak, Ábelnek, Pinkinek és Norbinak a mindennapjait mutatja be (mindegyik gyerekről külön versek is szólnak). Egy olyan világot, ahol szinte lehetetlen elképzelni azt, hogy milyen is lehet a napfény, a csillagok vagy a piros szín. Számukra a rebbenő kéz vagy a hideg csönd nem költői szókép, hanem érzéki valóság. S nekik is vannak álmaik és vágyaik, mint ahogy arról az Elmélkedő című vers is tanúskodik: Fogyatékos vagyok, / mondják sokan, / mert nem látok, / és fehér bottal járok, / s néha nekimegyek / egy-egy oszlopnak, / vagy a járdaszegélyben / megbotlom... / de tudjátok, nekem is van / rengeteg kis és nagy titkom, / nekem is vannak vágyaim: / olykor tán terebélyesek, / fészkelődnek lelkemben, / sötétben fel-felfénylenek. A Kovács Péter rajzaival illusztrált, a nemlátó olvasókat segítő, színészek által felolvasott verseket és Dóka Attila zenéjét tartalmazó CD-vel kiegészített, rendkívül értékes kötet beszerzésre általános gyűjtőkörű és gyermekkönyvtárak számára ajánlott. ISBN: 978-963-11-8862-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:41
. Cseh Katalin: Világtalan világosság - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Fontos