2011. december 23., péntek

SZAKOLCZAI GYÖRGY-SZABÓ RÓBERT - Két kísérlet a pr - Jelenlegi ára: 2 507 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
234953
SZAKOLCZAI GYÖRGY-SZABÓ RÓBERT
Két kísérlet a proletárdiktatúra elhárítására
Ezt a könyvet, amelynek fedőlapját, hátlapját és fülszövegeit mellékeljük, egyaránt ajánljuk a nagyközönség és a szakértők, a kereszténydemokraták és a más politikai nézetet vallók, a val-lásosak és a nem vallásosak figyelmébe. A nagyközönségnek azért, mert közérthetően, egyes részei akár regényszerűen vannak megírva, az e kor történelme iránt érdeklődőknek pedig azért, mert a könyv kielégíti a szakkönyv követelményeit, és a 20 függelékben több mint 20 dokumentum pontos szövegét tartalmazza. Ezek egy része még soha nem jelent meg, más ré-szük pedig, noha megjelent, gyakorlatilag elérhetetlen. A kereszténydemokratáknak azért ajánljuk a könyv elolvasását, mert pontosan ismerteti a magyar kereszténydemokrácia hősko-rának a történetét, amikor az fontos, történelmi jelentőségű szerepet töltött be, a nem keresz-ténydemokratáknak pedig azért, mert az 1945-1949. és 1956. évi események számukra is kri-tikus fontosságúak. A könyv részletesen tárgyalja a Bibó és a kereszténydemokraták közti 1956. évi együttműködést is, amelynek puszta ténye is alig ismert. A vallásosak számára kü-lönösképpen érdekes a magyar keresztény politikáról Mindszenty és Barankovics között le-folyt éles vita, amely mások számára is tanulságos. Végül a könyv - amint erre két tekintélyes akadémikus ezzel foglalkozó és a hátlapon idézett írása is utal - történelmünk és nemzeti sor-sunk egészét illető kérdésekkel is foglalkozik, általános nemzeti következtetésekre is jut, és ezért közérdeklődésre tarthat számot.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 507 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 09:10
. SZAKOLCZAI GYÖRGY-SZABÓ RÓBERT - Két kísérlet a pr - Jelenlegi ára: 2 507 Ft

Fontos