2011. június 14., kedd

Női farmernadrág ,akcióó,29.UTOLSÓ 38,5-ÖS!AKCIÓS - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


38, 5-ös méret, 29-es
WOMEN POP JEANS
Szürke, teljes anyagában fémszálas, cipzárokkal díszített, bulizós, nagyon feltűnő, sztreccs, csípő - csőfarmer.
95% PAMUT,
5% ELASTAN
Derékbőség: 38, 5cm-40 cm-re nyúlik
Ülepe elöl: 17 cm. (a derékrésztől az ülepe varrásáig! )
Ülepe hátul: 28 cm.
Belső nadrághossz: 81 cm.
Külső nadrághossz: 100 cm.
Csípőbőség: 48, 5 cm-50, 5-ig nyúlik. (a legerősebb részen mérve! )
PRÓBA LEHETŐSÉG MINDEN TERMÉKÜNKRE!
ÁRUCSERE MINDEN ESETBEN VAN 8 NAPON BELÜL!
A POSTAKÖLTSÉG A VEVŐT TERHELI!
HA MÉGSEM TUDUNK CSERÉLNI ÁRUHIÁNY MIATT, ÚGY LEVÁSÁROLHATÓ A TERMÉK  ÁRA, VAGY MINDEN ESETBEN A TERMÉK ÁRÁT VISSZAADJUK !
A FIZETÉSRE 7 NAPOT VÁROK, HA NEM TÖRTÉNIK MEG ÚGY NEGATÍVAN ÉRTÉKELEK ÉS ÚJRA AUKCIÓRA BOCSÁJTOM A TERMÉKET, a vásárlót pedig letiltom a további vásárlás lehetőségéről!
Vásárlás után & Fizetési feltételek
Vásárlás után egy automatikus vásárlásértesítőt küld a Vatera a nevünkben, melyben megtalálja az utaláshoz szükséges információkat!   (céges bankszámlaszám, így szükséges a cég nevét megjegyezni bankban történő pénztári készpénzbefizetés esetén). Fizetés: átutalás, vagy személyesen történhet. Megkérném, hogy a fizetést a vásárlástól számított 7 napon belül rendezze, mert 7 nap elteltével negatívan értékelek, a terméket visszateszem a Vatera rendszerébe, és letiltom a licit lehetőségéről!
Postázás
SzemélyesátvételBudapesti telephelyünkön a XVII. kerületben lehetséges (próbára VAN lehetőség!! )! Postázás a banki jóváírást követő munkanapon történik!
Szerzői jogvédelem, Copyright
Aukcióinkban szereplő valamennyi anyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A szerzői jogok tulajdonosának, az oldal szerzőjének engedélye nélkül tilosazotttalálhatóanyagok (fotók, grafikák, termékleírások) másolása, módosítása, terjesztése, publikálása, letöltése, vagy más módon történő felhasználása üzleti célokra. Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a fent nevezett anyagok vagy azok részeinek más szerveren vagy bármely internetes oldalakon történő elhelyezése. Fotók és termékleírások felhasználása megsérti a  szerzői jogot, és büntetőjogi következményeket von maga után.
Kérem, vegye figyelembe, hogy vásárlási szándék megerősítésével (azaz az "elviszem" gomb lenyomásával, ill. annak megerősítésével) a fent leírt feltételeket Ön, mint vásárló elfogadja, mellyel a Vásárló és cégünk között adás-vételiszerződés valósul meg! Aukciók esetén (nem fix áras terméknél) a licit megtétele - a vásárló ajánlata - a PTK 211 § alapján hivatalos vételi ajánlatnak minősül, így az bírósági úton érvényesíthető!



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-17 21:42
. Női farmernadrág ,akcióó,29.UTOLSÓ 38,5-ÖS!AKCIÓS - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Fontos