2011. június 10., péntek

Marks&Spencer plüss nadrág 1-1,5 évesnek - Jelenlegi ára: 300 Ft

Padlizsánlila Marks&Spencer plüss nadrág 1-1, 5 évesnek
Gumírozott derékkal
Bal szárán piros-arany cseresznyevirág hímzéssel
Méretei:
hossza: 43 cm
belső szárhossz: 27 cm
szélessége derékban: 18, 5 cm
szélessége csípőtájon: 26 cm
89 g (Sajnos csomagolva túllépi a 100g-ot)
Ha bármilyen kérdésed van, még licitálás előtt tedd fel!
Az általam gyerekruhákon mért mell-, csípő- és derékbőségek valójában az adott ruha mell-, csípő- és derékvonalban mért szélességét jelentik. Kérésre természetesen mérek pontosabb méreteket is.
Nézd meg a többi termékemet, mert ha találsz mást is, ami érdekel, azzal postaköltséget spórolhatsz. Több darab vásárlása esetén nem adódnak össze a postaköltségek, hanem az összsúlytól függ a postai díj és minden esetben az érvényes postai díjszabás szerinti összeget számolom fel. Ezért írom oda a termékek súlyát grammban, hogy több termék esetén tudj közelítő postaköltséget számolni a posta díjkalkulátorával, de kérlek a csomagolás súlyát is vedd figyelembe!
Előzetes egyeztetést követően Pécsen is átvehető, de Pécsre csak hétvégente megyünk és nem is minden hétvégén. Ha ott szeretnéd átvenni, és sürgős, licitálás előtt kérdezz rá! De kérlek vedd figyelembe, hogy a gyerekeim betegsége még így is áthúzhatja a számításainkat!
Simán csak a saját felelősségedre postázom (akkor is csak 1000 Ft alatti érték esetén! ), ha a posta elkeveri, én nem fogom tudni visszatéríteni az árát, akkor sem, ha negatívot adsz.
 


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 08:29
. Marks&Spencer plüss nadrág 1-1,5 évesnek - Jelenlegi ára: 300 Ft

Fontos